Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Over ons

OVER ONZE KINDERSCHOENENWINKEL

 

Schoenen Jervin is al sinds 1996 een vaste waarde op vlak van kinderschoenen en jeugdschoenen in Meeuwen-Gruitrode en omgeving. Met zo'n uitgebreide ervaring kan u in onze winkel aan van heel wat kennis en expertise. Daarom komen we terecht naar buiten als speciaalzaak op vlak van kinderschoenen en jeugdschoenen, gekend om de uitstekende service en het ruime aanbod kwaliteitsvolle kinderschoenmerken.

 

AANBOD EN MERKEN

 

In onze rekken vindt u een ruim aanbod aan kinderschoenen en jeugdschoenen van de betere schoenmerken. Dit reeds vanaf de allerkleinste babyschoenen en eerste stappertjes, tot ook sneakers, ballerina's, laarzen en sandalen voor iets oudere kinderen en tieners. Heeft u binnenkort een communicant in huis? Ontdek dan zeker ons prachtige aanbod communieschoenen. In ons assortiment vindt u ook schoenen geschikt voor losse steunzolen en pantoffels.

 

Enkele van onze merken:

 

Zecchino D'Oro - Bana - Bellamy - Blue Bay - Charlie - Develab - Hip - Piedro - Red Rag - Romagnoli - Rondinella - RTB - Stones and Bones - Terre Bleue - Track Style - 717 – Lepi – Twins – Pom d’api - ...

 

EXTRA SERVICE

 

Bij Schoenen Jervin volgen we de laatste nieuwste trends op vlak van schoenmode en bieden we de topcollecties van bekende schoenmerken aan. Dit alles echter zonder oog te verliezen voor steun en pasvorm. Een groeiende kindervoet verdient extra aandacht. Bij Schoenen Jervin nemen we de tijd om de schoenen met de juiste pasvorm te bepalen voor elk kind. Hiervoor worden altijd de beide voetjes van elk kind gemeten. Voor kinderen is het immers belangrijk dat ze op jonge leeftijd de juiste schoenen dragen. Zo vermijd je latere gezondheidsproblemen.

 

Bovendien winkelt u bij ons altijd extra voordelig: bij iedere aankoop ontvangt u een kortingscheque en leden van de gezinsbond ontvangen korting met hun spaarkaart.

 

LOCATIE, BEREIKBAARHEID EN PARKEERGELEGENHEID

 

Je vindt ons op Breekiezel 4, in het hartje van Gruitrode, vlak aan de rotonde. Meeuwen-Gruitrode ligt pal tussen Beringen, Genk, Bree, Peer, Maaseik, Zonhoven en Houthalen, en is dus zeer vlot bereikbaar vanuit heel Noord, Oost- en Midden Limburg. Parkeren kan je op het naast onze winkel gelegen Phil Bosmanplein, of tegenover de winkel.

 

Op zoek naar een toffe kinderschoenenwinkel, met net dat tikkeltje meer? Dan vindt u in Schoenen Jervin ongetwijfeld uw nieuwe, vaste adres. Spring gerust eens binnen, wij helpen u en uw zoon of dochter graag met het uitzoeken van de perfecte kinderschoenen!


In beeld